ΕΡΓΑ

Ο φωτισμός αποτελώντας το βασικό στοιχείο σύνθεσης μιας νέας απεικόνισης του τοπίου γύρω μας, προσφέρει μια μοναδική νυκτερινή ταυτότητα στα κτήρια και στους περιβάλλοντες χώρους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των παρατηρητών.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η μελέτη φωτισμού διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στους χώρους φιλοξενίας, δημιουργώντας άνετους και εντυπωσιακούς χώρους που θα υπερβούν τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη για άνεση, ηρεμία και αίσθηση πολυτέλειας.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η δημιουργική προσέγγιση του αρχιτεκτονικού φωτισμού στη σύγχρονη κατοικία εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς. Αναδεικνύοντας την αρχιτεκτονική στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του κτιρίου, δημιουργούνται λειτουργικοί χώροι διαθέτοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε δραστηριότητα.

ΕΣΤΙΑΣΗ

Κάθε χώρος αναψυχής μπορεί να αναδειχθεί και να ενδυναμώσει την εικόνα του επιδρώντας στη συνείδηση του πελάτη μέσω του φωτισμού. Οι πολλαπλές δυνατότητες φωτισμού που προσφέρουν οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες λειτουργούν καταλυτικά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.

ΜΕΛΕΤΕΣ

Με τη χρήση των ψηφιακών προγραμμάτων φωτορεαλιστικής απεικόνισης, σας παρέχεται μια ρεαλιστική απεικόνιση του αποτελέσματος. Αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε μελέτη φωτισμού προδιαγράφεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.