ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάθε μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού περιλαμβάνει τη σύλληψη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας νέας εικόνας του χώρου με τεχνητό φως, που στοχεύει στην ανάδειξη του.
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνοντας ποικίλα έργα στο τομέα του φωτισμού, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία χώρων όπου μέσω της κατάλληλης ατμόσφαιρας και της επάρκειας φωτισμού, εξασφαλίζεται η ευημερία και η ευεξία των ανθρώπων που κινούνται σε αυτούς.

32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ

Για κάθε χώρο μελετάται και σχεδιάζεται ο κατάλληλος φωτισμός και παρουσιάζεται αναλυτικά ο τρόπος διαχείρισής του μέσω ψηφιακών συστημάτων ΚΝΧ.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με βάση το σχεδιασμό προτείνεται ο ανάλογος φωτιστικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το απαραίτητο υλικό αυτοματισμού (ΚΝΧ).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες (ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, προγραμματιστές κλπ) αναλαμβάνουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση της ψηφιακής διαχείρισης.

AFTER SALES

Συνεχής τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Προγραμματίζεται η διαχείριση του χώρου με βάση τις ατομικές ανάγκες του κάθε χρήστη, μετατρέποντας τις λειτουργίες του σε ψηφιακές εντολές.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το έργο τίθεται σε λειτουργία και ο χρήστης ενημερώνεται για τις δυνατότητες που του προσφέρονται μέσω της ψηφιακής διαχείρισης.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λ. Βουλιαγμένης 54, Βούλα
Please select a valid form

Επικοινωνήστε μαζί μας
Θέλουμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα μήνυμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.